måndag 21 maj 2012

Mellan hägg och syren - vips syren i full blom!


Hej alla glada. Tillbaka i staden efter ett antal härliga dagar i trädgården. Vi fick lekstugan på plats, fällde träd och grenar, och har hållt igång i trädgårdslandet - det blir så bra! Nu behöver vi ett par regndagar så att allt inte exploderar och att vi får tillfälle att arbeta lite inne med uppackning och organisering av bla walk-in-closet-en (felstavat förmodligen;)) Vi har lite panik helgerna springer iväg nu och snart går ju sista flyttlasset! Tänk att vi äntligen är där som vi har längtat och väntat på detta - tids nog är det nu dags. E har varit och hälsat på på sin nya skola. Vilket fint mottagande - ska bli spännande att få börja där både för barn och föräldrar;) lite nostalgi. Ute är det otroligt fint väder - snudd på för hett - är nipprig på solen - har fått grym respekt för UV-strålar och vill definitivt inte bränna mig eller barnen.
Får leta upp en grönskande skugga - helt klart den bästa skuggan.

Höll på att glömma - äntligen fick vi vår alldeles egen torkställning ute för tvätten - i trä och helt specialbyggd efter våra önskemål - tack S och S för bygge och leverans! Vilken service undrar om jag vågar beställa fler saker? Fotbollsmål?!;)

Kom att tänka på statistiken och från vilka länder som det finns läsare som följer bloggen - Ryssland (är det du A??), Brasilien, England, Tyskland mfl - skriv gärna kommentarer spännande att få se vilka ni är!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar